go back

Lehen taldea

20 Apirila - 17:15

Osasunak Vallecasen galdu du (2-1)

Talde gorritxoa aurretik jarri zen markagailuan Moi Gomezen golari esker, baina Pep Chavarriak eta Isik emaitza irauli dute partidako azken minutuetan.

RAYO VALLECANO 2-1 OSASUNA

Rayo Vallecano: Dimitrievski, Pep Chavarria, Isi, Trejo Jp (Crespo, m.81), A. Mumin, Unai López (Bebé, m.74), De Frutos (Falcao, m.74), Balliu, Óscar V. (Pathé Ciss, m.46), Lejeune, Camello (R. D. T., m.60).

C. A. Osasuna: S. Herrera, Juan Cruz (J. Mojica, m.81), David García (Catena, m.18), Areso, Rubén García, R. Peña, Moi Gómez (A. Osambela, m.81), Ibáñez (Moncayola, m.67), Raúl, Herrando e Iker Muñoz (Torró, m.67).

Epaileak: Melero López, Martínez Serrato eta García Lozano. Txartel horia atera die Óscar V., Pathé Ciss, Isi eta Unai Lópezi Rayo Vallecanon eta Osasunan Iker Muñozi.

Golak: 0-1 (m.29): Moi Gómez. 1-1 (m.80): Pep Chavarria. 2-1 (m.85): Isi.

Gorabeherak: Estadio de Vallecasen jokatutako LALIGA EA Sportseko hogeita hamabigarren jardunaldiko partida.

Club Atlético Osasunak Rayo Vallecanoren aurka galdu zuen (2-1), Moi Gomezen golari esker markagailuan aurretik jarri ondoren.

Partida Osasuna bikainarekin hasi zen, etxekoen areara laster arriskuarekin iristea lortuz. Horrela, 6. minutuan, Ruben Garciak kontrola eta errematea egin zituen area barruan Herrandoren pase bikain baten ondoren, Dimitrievskiren aurrean buruz burukoan geratzeko, baina bere erremate zutoina urratuz joan zen. Hurrengo minutuetan, Ruben Garciak, Moi Gomezek eta Iker Muñozek urruneko jaurtiketak egin zituzten. Azkenean, Moi Gomezek 0-1ekoa jarri zuen Ráulen asistentziaren ondoren egindako definizio handi bati esker. Markagailua bere kontra zuela, etxeko taldea pauso bat aurrera eman eta S. Herreraren areara hurbiltzen saiatu zen, baina Lejeuneren urruneko falta jaurtiketa batekin bakarrik jarri zuten Osasunako atezaina proban.

Bigarren zatian, Rayo Vallecano baloiaren jabetza handiagoa izaten hasi zen, eta gorritxoen atera gehiago hurbiltzea lortu zuen. Hala ere, Osasunak bere area defendatzen jakin zuen. Minutuek aurrera egin ahala, madrildarrek kontrol handiagoa hartu zuten eta berdinketaren bila jo zuten, alboetako erdiraketak eta urruneko jaurtiketak eginez. Azkenean, partidako azken minutuetan, Rayo Vallecanok markagailua irauli zuen urruneko bi jaurtiketa indartsuekin.

Gorritxoen hurrengo konpromisoa apirilaren 28an izango da, igandean, 16:15ean, Los Carmenes Estadio Berrian, LALIGA EA Sports taldearen hogeita hamahirugarren jardunaldian Granadaren aurka jokatzeko.