Osasunak Real Betisen aurka galdu du Sadarren (0-2)

C. A. OSASUNA 0-2 REAL BETIS

C. A. Osasuna: S. Herrera, Moncayola, Areso (Juan Cruz, m.82), Rubén García, R. Peña, Ibáñez (Torró, m.66), J. Mojica, Raúl (Jose Arnaiz, m.66), Catena, Herrando, Iker Muñoz (Xabi Huarte, m.82).

Real Betis: Rui Silva, Miranda (Abner, m.46), Johnny (William, m.74), G. Rodríguez, Pezzella (Sokratis, m.62), Fekir (Abde, m.86), Ayoze, Willian J., P. Fornals (Rodri, m.74), Sabaly, Chadi Riad.

Epaileak: García Verdura, Méndez Mateo eta Villaseñor Julián. Txartel gorria atera zien Moncayolari eta Jagoba Arrasateri. Etxeko taldeak txartel horia atera die Unai Garcia eta Rauli, eta talde bisitarian Miranda eta Rui Silvari.

Golak: 0-1 (m.41): Ayoze. 0-2 (m.45 + 3): Pablo Fornals.

Gorabeherak: Sadarren jokatutako LALIGA EA SPORTSeko hogeita hamalaugarren jardunaldiko partida 18.300 ikusleren aurrean.

Osasunak Betisen aurka galdu zuen (0-2) eta 60 minutu baino gehiagoz gizon bat gutxiagorekin jokatu zuen partidaren amaierara arte borrokan, Moncayolaren kanporatze polemiko baten ondorioz.

Erritmo biziarekin eta bi taldeen hurbilketa onekin hasi zen norgehiagoka. Ayoze saiatu zen area ertzetik egindako jaurtiketa batekin, eta Osasunaren aldetik, J. Mojicak eta Raulek bi aukera on izan zituzten. Partida berdinduta zegoela, Moncayolak txartel gorria ikusi zuen, epaileak VARean egindako azterketaren ondoren. Gorritxoa oinarekin errematatzen saiatu zen area barruan, eta Mirandari jo zion ikusi gabe. Jokalari bat gutxiagorekin egon arren, Osasunak berdintasuna mantendu zuen jokoan eta markagailuan, Ayozek lehen gola sartu zuen arte, talde gorritxoa bederatzi jokalarirekin zegoenean, Catenak aurreko jokaldi batean buruan kolpe bat jaso eta epaileak gorritxoari zelaian sartzen utzi ez zionean.

Markagailuko 0-1ekoarekin, Osasunak aukera ona izan zuen Ruben Garciak jaurti zuen korner batean, eta Pezzella urrundu behar izan zuen lerro gainera. Lehen zatian, P. Fornalsek 0-2koa sartu zuen Betisen alde.

Bigarren zatian, talde gorritxoa indartsu atera zen eta baloiaren kontrola hartu zuen. Horrela, hegaletatik zenbait etorrera izan zituen eta Ruben Garciaren jaurtiketa bat desbideratuta atera zen. Catenak eta Iker Muñozek bi aukera bikain izan zituzten bi burukada onekin, baina bietan baloiak zutoinean jo zuen. Partidako azken minutuetan, Ruben Garcia berriro saiatu da Rui Silvak harrapatu duen jaurtiketa batekin.

Gorritxoen hurrengo partida maiatzaren 11n izango da, larunbata, 21:00etan, San Mames bisitatuko dute Athletic Cluben aurka jokatzeko.